OOSTERS EETCAFE EL BASHA DEN HAAG

OOSTERS EETCAFE EL BASHA DEN HAAG Heerlijke gerechten op Oosterse wijze klaargemaakt!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 942 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oosters Eetcafe El Basha Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 7:13 T duurde 2,5 uur eer ze t eten bezorgde. Ik bestelde om 22:00. Ik ben wat anders gaan eten en gaan slapen om 00:00 uur. Toen belde ze aan met t eten om 00:20. Ik heb ze weg gestuurd. Nooit meer daar! Voorlopig mn geld kwijt van 25euro
15 mei 2022 om 10:46 Er stond in de app dat het eten er was, maar toen ik belde zeiden ze dat ze binnen 5 minuten zouden vertrekken en er dan binnen 10 minuten zouden zijn. Uiteindelijk waren ze er ruim een half uur later dan aangegeven op de app pas en sliep ik al
11 mei 2022 om 23:08 Chef garnalen saus heel waterig geen smaak, sparibs hard en verbrand
8 mei 2022 om 22:03 ‘Bezorgtijd 40 minuten’ maar werd na 2 uur pas geleverd. Slechte communicatie. Vergeten eten van de bestelling erbij te doen. Zeer zeker niet meer voor herhaling vatbaar!! Wel een aardige bezorger maar dat is ook het enige…
2 mei 2022 om 4:35 2 grote kapsalons het leek net als of hij ze met z’n voeten Heefd gemaakt de verpakking kapot door elkaar Paar happen genomen toen de prullenbak in gegooid heb er buikpijn van overgehouden
26 apr 2022 om 23:09 Niet komen! 2 uur wachten
24 apr 2022 om 1:07 Te laat bezorgd! De helft niet bezorgd, na gebeld en nog niks ontvangen
23 apr 2022 om 18:42 1,5uur gewacht op het eten. 4 pitas besteld. 3 gekregen. 1 rauwkost i.p.v. 2. Kortom, slechte service, nooit meer El Basha.
23 apr 2022 om 18:15 Eten is opzich wel ok.. voorheen was het wel wat beter ..maar koud aangeleverd .. patat was ook koud en weinig net alsof de bezorger echt honger had en wat heeft opgepeuzeld
23 apr 2022 om 7:16 Waardeloos, El Basha is niet meer wat het was.
22 apr 2022 om 19:00 Waardeloos. Ik eet al langer bij el basha maar de kapsalon die ik vandaag bezorgd kreeg sloeg echt nergens op. Frietjes waren niet goed doorgebakken, lamsvlees proefde niet vers en de salade proefde een week oud. Na een paarhapjesweggegooid.totnooit!
20 apr 2022 om 4:21 Heel eeg laat bezorgd, patat en sate koud, sate in de oven opgewarmd. Sate was heel erg flauw van smaak. Wel jammer heb nu 3x besteld en geen enkele keer was het top elke keer was er wat. 3x scheepsrecht nooit meer bestellen.