OOSTERS EETCAFE EL BASHA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oosters Eetcafe El Basha. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 9:10 Kip was hard.
17 mei 2024 om 18:01 Super lekker en ook veel
13 mei 2024 om 8:47 Mix grill was heerlijk zoals altijd. Bezorgd op de aangegeven tijd. Morgen ga ik weer los
11 mei 2024 om 10:57 More than 2 hours and the order never came they called 2 hours after and was still ad the wrong address
4 mei 2024 om 14:10 Top !!
29 apr 2024 om 4:16 Kapsalon kwam koud aan kaas was niet goed gesmolten
28 apr 2024 om 11:53 Beste shoarma
28 apr 2024 om 4:43 Bezorging duurde echt lang 2uur is wel een beetje overdreven voor 2 kapsalons
10 apr 2024 om 23:00 Ik heb me bestelling niet ontvangen...wil me geld terug en morgen ga ik bij ze langs
2 apr 2024 om 21:56 Super lekker zoals altijd. En optijd bezorgd vriendelijke bezorger
2 apr 2024 om 1:36 Bezorger was niet erg spraakzaam en vriendelijke. Maar het eten was prima en heerlijk
28 mrt 2024 om 8:15 Eten was heerlijk jammer dat ze de opmerkingen niet lezen doe dit speciaal in hoofdletters maar kreeg toch een half gesneden rode ui in mijn shoarma terwijl ik die niet wilde